Home - 20 jaar passie voor ICT
 
20 jaar passie voor ICT
 
Wie zijn wij?

 
Planteq ICT  is een uniek automatiseringsbedrijf dat inspeelt op de behoefte in het bedrijfsleven aan het leveren van continu├»teit in de ICT. Bedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf, maar natuurlijk ook andere organisaties, kunnen hiervoor bij ons terecht. Onze organisatie is zo ingericht dat u snel en deskundig antwoord krijgt op uw vragen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van specialisten op het gebied van IP-telefonie en internet, waarmee wij intensief samenwerken.  
 
Wat bieden wij u?
 
Wij leveren de installatie, ondersteuning  en beheer voor werkplekken in de breedste zin van het woord, waarbij flexibiliteit en service hoog in het vaandel staan. Daarbij richten wij ons niet alleen op het geven van het advies zelf, maar geven wij handen en voeten aan de implementatie van ons advies op de lange termijn. Het resultaat: lage kosten, betrouwbare service en tevreden medewerkers plus een lange en duurzame relatie.
 
Waarom kiezen voor Planteq ICT?
 
We leven in een hectische wereld. Veranderingen in omgevingsfactoren vinden continu plaats. Thuiswerken, 24x7 mailverkeer, overal kunnen werken. Dit vraagt om een aangepast plan van het ICT beheer. Het monitoren en analyseren van ontwikkelingen die van invloed zijn op de behoeften van uw medewerkers is onontbeerlijk, maar niet voldoende. Het gaat uiteindelijk om de vertaalslag van de consequenties van deze ontwikkelingen naar uw beleid. Wij adviseren hoe u uw beleid kan afstemmen op de ontwikkelingen en hoe u dit beleid vervolgens dient te implementeren naar uw ICT omgeving.
 
Ons credo is: Een authentieke aanpak op basis van een open mind.
@Planteq ICT
 
loading...